Ajotunnit silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Edullisesti.

Mopo- / mopoautokurssi

Teoriaa ja ajo-opetusta Salossa ja lähikunnissa

Tervetuloa Salon Ajotaidon järjestämälle mopo- ja mopo-autokurssille. Mopo- / mopoautokurssin voit aloittaa puoli vuotta ennen kuin täytät 15, eli voit käydä teoriatunnit ja suorittaa teoriakokeen. Varsinaista ajo-opetusta saa antaa 15 vuotta täyttäneelle. Voit ilmoittautua kurssille helposti netissä, myös aloitusajat ja -paikat on ilmoitettu.

Kurssille tullessa et tarvitse mukaasi mitään, mutta voit hankkia valmiiksi kaksi passikuvaa ajokorttilupahakemusta varten.

Kursseista veloitamme kurssimaksun ja viranomaiskulut.

Mopo- / mopoautokurssin hinnat

Salossa »
Halikossa »
Perniössä »
Koski Tl:ssä »

Mopo, AM 120 = AM-luokka erityisehdolla 120

AM 120 merkintä ajokortissa oikeuttaa kuljettamaan ainoastaan 2- tai 3-pyöräistä mopoa. Sisältää teoriaopetusta vähintään 6 tuntia. Ajo-opetusta 3 tuntia, josta tunti on käsittelyopetusta ja kaksi tuntia ajo-opetusta liikenteessä. Tutkinto: teoriakoe ja käsittelykoe.

Mopokurssi sisältää: Teoriaopetuksen, oppimateriaalin, toimistopalvelun, ajo-opetuksen, ajovarusteiden käytön, sekä mopon käytön ajo-opetuksessa ja käsittelykokeessa.

Mopoauto, kevyt nelipyörä, AM 121 = AM-luokka erityisehdolla 121

AM 121 merkintä ajokortissa oikeuttaa kuljettamaan ainoastaan kevyttä nelipyörää
Opetus: teoriaopetusta vähintään 6 tuntia ajo-opetusta 3 tuntia, josta tunti on käsittelyopetusta ja kaksi tuntia ajo-opetusta liikenteessä. Tutkinto: teoriakoe ja ajokoe

Mopoautokurssi sisältää: teoriaopetuksen, oppimateriaalin, toimistopalvelun, ajo-opetuksen, sekä mopoauton käytön ajo-opetuksessa ja ajokokeessa.