Syventävä vaihe

Paimion radalla syvennetään ja kerrataan opittua tietoa ja kokemusta

Salon Ajotaito järjestää syventävän vaiheen teoriatunnit ja ajotunnit Salon, Halikon, Perniön, Koski Tl:n ja Nummi-Pusulan alueella. Ilmoittaudu »

Kurssi sisältää: 4 teoriatuntia, 4 ajotuntia. 

Syventävän vaiheen ratapäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa

Minne: Paimion ratapäivät ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Milloin: Syventävän vaiheen opetuksen voi aloittaa kolmen kuukauden kuluttua siitä, kun ajokoe on hyväksytty. 19.1.2013 jälkeen korttinsa saaneilla myös harjoitteluvaiheen palautejakson pitää olla suoritettu. Syventävä vaihe on suoritettava kahden vuoden kuluessa lyhytaikaisen kortin saamisesta. Myös pimeällä ajon on oltava suoritettuna, ennen kuin saa syventävän vaiheen todistuksen. 

Mitä: Syventävässä vaiheessa kehitetään perus- ja harjoitteluvaiheessa hankittuja tietoja ja taitoja. Opetuksessa lisätään valmiuksia ajaa vaikeissa olosuhteissa, tunnistaa ja välttää vaaratilanteita sekä ottaa huomioon ympäristövaikutuksia. Syventävään vaiheeseen kuuluvat arvioiva ajo ja vuorovaikutustesti ennen ratapäivää (n. 2,5 h) ja ratapäivänä teoriaopetusta, tutustuminen turvataloon ja rataharjoittelua Paimion radalla (päivän kesto n. 6 h).

Valmistautuminen ja ajo-ohjeet Paimion radalle

Osoite: Ajurintie 3, 21530 Paimio

Radalle pääset mukavasti moottoritietä Turusta tai Salon suunnasta, liittymästä 11. Ratapäivään osallistut kätevimmin omalla autolla. Koulun auton käytöstä menee lisämaksu ja se on varattava toimistolta hyvissä ajoin. Mikäli olet suorittanut pimeänajon muualla, kuin meillä - ota todistus siitä mukaan arvioivaan ajoon, tai tuo se ennen ratapäivää Salon toimistolle. Salon Ajotaito palvelee mielellään kaikissa syventävän vaiheen kysymyksissä, tarkemmat yhteystietomme »

Syventävä vaiheen kurssimaksut: