B-Henkilöautokurssi

B-kortin ajo-opetusta Salossa ja lähikunnissa

Salon Ajotaito järjestää B-kortin ajo-opetusta. Ammattitaitoiset ajo-opettajamme vastaavat laadukkaasta opetuksesta, järkevin hinnoin. B-kortin ajo-opetuksen saat Salon, Halikon, Perniön, Koski Tl:n ja Nummi-Pusulan alueelle. Opetus on yksivaiheinen.

B-kurssin suorittaminen

8 teoriatuntia, 14 ajotuntia, joista yksi simulaattorilla.

Henkilöautokurssin hinnat:

Miten B-henkilöautokurssi etenee?

Perusvaiheen voi aloittaa, kun on täyttänyt 17 vuotta. Perusvaiheessa teoriaopetusta on 19 tuntia ja ajo-opetusta 17 tuntia. Ajo-opetusta on 18 tuntia, mikäli opetuksesi sisältää pimeällä ajon. Teoriaopetuksen lisäksi teet netissä oppitunteihin liittyviä tehtäviä ja täytät päiväkirjaa. Omilla sivuillasi pääset myös harjoittelemaan teoriakoetta varten. Ajo-opetuksessa edetään käsittelytaidoista, monipuolisten liikennetilanteiden kautta itsenäisempään ajamiseen ja harjoitellaan myös liukkaalla ajamisen taitoja radalla. 

Teoriakokeeseen pääsee kuukautta ennen kuin täyttää 18 vuotta. Voit suorittaa teoriakokeen kuukautta ennen kuin täytät 18, kun ajokorttilupa on käsitelty ja teoriaopetus suoritettu.

Ajokokeeseen pääsee täytettyään 18 vuotta. Varsinaisen ajokokeen voit suorittaa kun olet 18 vuotta ja kun teoriakoe ja ajotunnit ovat suoritettuina. Perusvaihe päättyy siis hyväksytyn kuljettajantutkinnon suorittamiseen ja sen jälkeen saa lyhytaikaisen ajokortin. 

Lisätietoja B-kortista Trafin ja Ajovarman sivuilta.