Ajotunnit silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Edullisesti.

B-Henkilöautokurssi

B-kortin ajo-opetusta Salossa ja lähikunnissa

Salon Ajotaito järjestää B-kortin ajo-opetusta. Ammattitaitoiset ajo-opettajamme vastaavat laadukkaasta opetuksesta, järkevin hinnoin. B-kortin ajo-opetuksen saat Salon, Halikon, Perniön, Koski Tl:n, Lohjan ja Karkkilan alueilla. Opetus on yksivaiheinen.

B-kurssin suorittaminen

8 teoriatuntia, 14 ajotuntia, joista yksi simulaattorilla.

Henkilöautokurssin hinnat:

Salossa »
Halikossa »
Perniössä »
Koski Tl:ssä »
Lohjalla ja Karkkilassa »

Miten B-henkilöautokurssi etenee?

Autokoulukurssin voi aloittaa, kun on täyttänyt 16 vuotta.  Teoriaopetusta on 8 tuntia ja ajo-opetusta 14 tuntia. Mikäli sinulla on voimassa oleva esim. AM120-luokan ajokortti, teoriaopetusta on 4 tuntia. Teoriatunnit voit suoritaa joko verkkotunteina tai virtuaaliluokassa.

Teoriakokeeseen pääsee kuukautta ennen kuin täyttää 18 vuotta. Voit suorittaa teoriakokeen kuukautta ennen kuin täytät 18, kun ajokorttilupa on käsitelty ja teoriaopetus suoritettu.

Ajokokeeseen pääsee täytettyään 18 vuotta. Varsinaisen ajokokeen voit suorittaa kun olet 18 vuotta ja kun teoriakoe ja ajotunnit ovat suoritettuina. Kurssi päättyy siis hyväksytyn kuljettajantutkinnon suorittamiseen ja sen jälkeen saa ajokortin. Jos sinulla on ikäpoikkeuslupa, ikäraja  siinä tapauksessa 17 vuotta.

Lisätietoja B-kortista Traficomin ja Ajovarman sivuilta.